90 (212) 210 10 10

Mezunlar

Mezunlar

MEZUN ANKETİ


Mezun anketine katılmak için TIKLAYINIZ.

 

MEZUNLARDAN KISA KISA


Ebru Ünal

Herkese Merhaba, ben Ebru Ünal. Nişantaşı Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık mezunuyum.Şu an Vatek Çevre Teknolojileri’nde İş Geliştirme Uzmanı olarak çalışıyorum. Nişantaşı Üniversitesinin verdiği teorik ve uygulamalı eğitimlerin yanında 4. sınıfın bahar döneminde Koleksiyon Mobilya’da yaptığım staj bana iş hayatı ve şirket yapısı hakkında büyük katkı sağladı. İş hayatına atılmadan okulun bunu öğrenmemizi sağlaması çok iyi oldu.Bunun için teşekkür ederim.

 

 

 
 

Lila Çetin

Herkese merhaba, ben Lila Çetin Nişantaşı Üniversitesi Tekstil ve Moda Tasarım mezunuyum. Mezun olmadan çalışmaya başladığım İpekyol Giyim San. Paz. Tasarım departmanındayım ve Türkiyenin tüm standartlarına uyan marka yelpazesinde bulunan Ege Kardeşler ile Dice Kayek/Machka iş birliğinde içerisinde kreatif direktör asistanıyım. Nişantaşı Üniversitesi öğrencilerine verdiği teknik bilginin yanında, öğrencilerinin sosyaleşmesi adına da büyük katkı sağlamaktadır, networkinge önem vermektedir. Bunun için Üniversiteme teşekkürlerimi sunarım.

 

 


Mert Barış Yüksel

Herkese Merhaba ! Ben Mert Barış Yüksel Nişantaşı Üniversitesi Uluslararası Ticaret 2020 Lisans Mezunuyum. Üniversite yıllarımda akademik ve sosyal yaşantımda üniversitem çok büyük rol oynadı. Nishnova Girişimcilik Merkezi Desteğiyle COVID-19 salgınında pazarın boşluğunu gözlemleyip ‘biTıklaSepette’ markasının kurduk. Ve şu anda pazaryerlerinde satışlarımıza devam etmekteyiz. Nişantaşı Üniversitesi kariyer ve akademik dünyada beni hedeflerime ulaştırdığı için teşekkür ediyorum.


Ömer Berker Hanlı

Herkese merhaba, ben Ömer Berker HANLI Nişantaşı Üniversitesi Spor Yönetimi bölümü mezunuyum. Okulumuzun, hocalarımızın bizi yönlendirmeleri ile okul zamanında çalışmaya, profesyonel kulüplerde staj görmeye başladım. Şu an da ise Ihsan Internatıonal Schools kurumunda Beden Eğitimi ve Spor bölüm başkanlığı yapmaktayım. Nişantaşı üniversitesi, öğrencilerin sektörde profesyoneller ile tanışmasında, bağlantı kurmasında öncü oluyor, öğrenciyi profesyonel hayata hazırlıyor ve geliştiriyor. Yabancı dil konusunda da öğrencileri hem profesyonel hem de mesleki açıdan yetiştiriyor. Ben Nişantaşı üniversitesi mezunu olarak okuluma teşekkür ediyor ve yeni arkadaşlara kariyerlerinde başarılar diliyorum.

 

 

 


Yusuf Kurt

Merhaba, Yusuf Kurt ben. Nişantaşı Üniversitesi gazetecilik bölümü öğrencisiyim. Öğrencilik yıllarının başında o dönemki bölüm başkanımız Prof. Dr. Melis Oktuğ Zengin'in desteği ile gıda-tarım sektörüne dönük içerik üretimi noktasıda online bir platform kurarak yola çıktık. Bugün geldiğimiz noktada, 2019 yılının ilk çeyreğinde Kibele Projekt Danışmanlık Ltd. Şti. 'yi ortaklarımızla birlikte kurduk ve gıda-tarım sektöründe değer yaratacak işleri üniversitemizin içindeki ofiste üretmek için çalışmaya devam ediyoruz. En önemli değerlerin bireyler için erdem ve bilgi olduğuna inanıyorum. Öğrenci arkadaşlarımıza ve gelecek olan arkadaşlara tavsiyem bilgiyi temel odaklarına almaları ve sadece derslerden ibaret olmayan bir eğitim hayatı kurgulasınlar. Üniversiteden çıktıktan sonraki hayatta kendilerini geliştirmeleri için bu kadar geniş zamanları olmayacak. 

Apply Nişantaşı